SCHIMBA POVESTEA

.

LOGO DESIGN

Echipa de creatie ​Dstudio Design & Inovation livreaza Identitati de brand complete, asigurandu-se ca rezultatul final sa fie unul potrivit pentru fiecare companie in parte

Ce este designul de logo ?

Designul de logo se refera la crearea unui simbol sau unui set de caractere care reprezinta o marca, o companie, un produs sau un serviciu. Logo-ul este adesea primul lucru pe care il vede un potential client atunci cand interactioneaza cu o afacere, si poate influenta foarte mult decizia acestuia de a interactiona mai departe cu acea afacere.

Noi, cei de la Dstudio Design & Inovation, sustinem ca un logo bine proiectat trebuie sa fie usor de recunoscut, memorabil si sa transmita esența afacerii, a brand-ului sau a produsului pe care il reprezinta. Designul de logo implica de obicei o cercetare atenta a companiei sau produsului reprezentat, pentru a intelege valorile si mesajele.

Dstudio, respecta cu strictete toti pasii necesari unei proiectari profesionale de logo.

Cercetam si analizam, luand in considerare obiectivele de afaceri, publicul tinta si concurenta pentru a ințelege mai bine marca sau produsul pe care il reprezinta.
Schitam o serie de schite ale diferitelor idei de logo, luand in considerare elemente precum tipografie, culori și simboluri, urmand ca designerul sa creeze diverse optiuni de design care mai apoi vor fi prezentate clientului.

Un designer profesionist de logo poate ajuta la crearea unui logo unic si memorabil, care sa reprezinte afacerea sau produsul dvs. intr-un mod eficient.

Specialistii in design de la Dstudio, va sfatuiesc sa aveti un logo inca de la inceput, atunci cand incepeti o afacere sau lansati un nou produs sau serviciu. Logo-ul este un element important al identitatii vizuale a unei afaceri sau a unui brand si poate contribui la consolidarea recunoatterii marcii si a loialitatii clientilor.

Un logo poate fi utilizat pe site-ul web al afacerii, pe materiale de marketing, precum si pe produse si ambalaje. Prin urmare, avand un logo inca de la inceput, vei putea construi o identitate de marca coerenta si consistenta in toate canalele de comunicare. Cu toate acestea, chiar si daca ai pornit deja afacerea sau ai lansat produsul sau serviciul fara un logo, inca este timp sa creezi unul. 

Un designer de logo profesionist de la Dstudio te poate ajuta la crearea unui logo potrivit si atractiv, care sa reprezinte cu precizie valorile si mesajele afacerii sau produsului tau.

Vrei sa vezi cateva exemple de logo de la clienti ?

Un logo poate fi de diferite tipuri, de la un simbol simplu sau o imagine abstracta la o combinație de text și grafica sau numai text. Alegerea designului corect depinde de valoarea și identitatea marcii si de mesajul pe care doresti sa il transmiti clientilor.

Echipa Dstudio iti pune la dispozitie logo-ul in format scalabil, adica sa fie adaptat la diferite dimensiuni si sa fie usor de recunoscut in diferite medii de afisare, cum ar fi site-uri web, produse, ambalaje sau materiale de imprimare.In general, un logo de succes ar trebui sa fie memorabil, simplu, versatil si potrivit pentru publicul tinta si pentru industria sau domeniul de activitate in care activeaza afacerea ta. 

Odata ce ai creat un logo, ar trebui sa il utilizezi consecvent si sa il integrezi in intreaga identitate vizuala a marcii, astfel incat sa asiguri o experienta coerenta si recognoscibila pentru clientii afacerii.

PORTOFOLIU 

Dstudio Design & Inovation este o agenție digitală full-service, oferind un portofoliu complet de servicii. Iti prezentam cu mandrie portofoliul nostru creativ.

PORTOFOLIU VIDEO

Portofoliul nostru cuprinde o gama larga de proiecte video, de la videoclipuri artistice la prezentari corporative si promotionale.

Ai nevoie de un logo ?

Ne poți telefona sau trimite un mesaj simplu și rapid.
Vom reveni cu un răspuns către tine în cel mai scurt timp.

Datorita increderii noastre in echipa de creatie, ne-am facut un obicei din a raspunde afirmativ implicarii intr-un proiect nou, chiar daca este diferit de tot ceea ce am facut pana acum.


Fii diferit, pentru ca si business-ul tau este diferit!